piektdiena, 2015. gada 11. decembris

Gatavojoties turnīram

Rīt sākas mans galvenais turnīrs - Australasian Masters 2015, riņķa turnīrs ar mērķi vietējiem meistariem dot iespēju cīnīties par lielmeistara normu. Esmu turnīra pārliecinošs favorīts, taču spēlēšu nopietni un centīšos pretiniekiem nedot iespējas nekādiem pārsteigumiem.

Turnīra mājaslapa: 

Šodien bija tāda relaksējošā brīvdiena bez lieliem apskates objektiem. Ar Leonīdu izbraucām ārpus pilsētas, lai no kādu 40 km attāluma pavērotu lielisku skatu uz Melburnas pilsētu no kalna. Ārā gan bija diezgan drēgns un lietains laiks, tā ka ilgi tur neuzkavējāmies. Atpakaļceļā savācām citu turnīra lielmeistaru Vasīliju Papinu un nobraucām gar pludmali, kur mazliet pastaigājāmies - radās doma kādu dienu iznomāt velosipēdus un vienkārši pabraukāties gar jūru. Piebraucām arī pie Melburnas Latviešu nama, bet diemžēl darba dienās tas ir slēgts. Rīt tas būs vaļā, bet man nebūs laika tur iegriezties - būs tā apmeklēšana jāatliek uz kādu citu dienu.

Visbeidzot, šodien pārcēlos uz viesnīcu! Sirsnīgs paldies kluba prezidentei par viesmīlīgo uzņemšanu viņas miteklī aizvadītās nedēļas laikā! Mana viesnīca Swanston Hotel: Grand Mercure atrodas Melburnas pašā centrā, cilvēki šeit čum un mudž, pāri ielai sākas ķīniešu kvartāls, kur gatavo manu Pekinas pīli! Dzīvošanas apstākļi ir lieliski, viesnīcā ir arī sporta zāle un baseins.











Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru